Uw verkooppunt

Naast het internetverkoopkanaal telt het verkoopnet van de Nationale Loterij momenteel meer dan 5.000 verkooppunten.

Een verkooppunt bij u in de buurt

Zoekt u een verkooppunt in de buurt van uw thuis, uw werk of uw vakantieverblijf?
Klik hier en voer een trefwoord (postcode, straatnaam, gemeente of verkooppunt) in het zoekveld in.

Waarom naar een verkooppunt gaan?

1. Trekkingsspelen

  • Klassiek formulier: u kunt uw speelformulier laten registreren in een van de vele verkooppunten van de Nationale Loterij. Elk winstbedrag tot € 2000 kan er geïnd worden.

  • Deelname aan het spel in groep:enkel in de verkooppunten kunt u deelnemen aan een groepsspeelpot. Bij gemeenschappelijke deelname komt de Nationale Loterij niet tussen in eventuele conflicten tussen groepsleden.

  • Een e-ticket kopen:met een e-ticket kunt u gemakkelijk geld toevoegen aan uw spelersrekening op e-lotto.be. Geen behoefte aan een kaartlezer (PC banking) of geen wachttijd (klassieke bankoverschrijving), een eenvoudig bezoek aan het verkooppunt volstaat!

  • Maar wat is een e-ticket?:
    Een e-ticket is een prepaid ticket dat u in uw verkooppunt kunt kopen. De waarde ervan verschilt van € 10 tot € 50. Neem uw e-ticket ter hand, log in op uw spelersrekening op www.e-lotto.be en ga naar de pagina 'Geld opladen’. Selecteer de optie 'e-ticket' in de voorgestelde betaalmethoden. Voer het nummer van 16 cijfers, gescheiden door 2 '-', dat bovenaan op het e-ticket staat, in het daartoe bestemde vakje in. Vervolgens zoekt u de pincode van vier groepen van letters/cijfers, die onderaan op het ticket staat, en voer het eveneens in het daartoe bestemde vakje in. Volg de richtlijnen op het scherm en het geld wordt op uw spelersrekening gestort. U ontvangt vervolgens een bevestiging via e-mail.

    not-found

2. Krasspelen

U vindt in onze verkooppunten het volledige gamma van de krasspelen van de Nationale Loterij. Er zijn er voor alle budgetten (er zijn al krasbiljetten vanaf 1 euro) en voor alle smaken: voor de krasfreaks die het plezier liever lang laten voortduren en voor degenen die de voorkeur geven aan kortstondige spanning.
U hebt ongetwijfeld al de gelegenheid gehad om een Presto, een Subito of een Astro te krassen, en, niet te vergeten, de absolute ster van de krasbiljetten, de Win for Life. Zeg nu zelf: 500/2.000/3.000 euro per maand, levenslang, wie droomt daar niet van?
Klik hier voor meer informatie over de krasspelen van de Nationale Loterij.

not-found