Goede doelen

Spelen voor het goede doel

Elke week spelen meer dan 2,5 miljoen Belgen, jong en oud, man en vrouw, uit alle uithoeken van België, met een van onze producten: Lotto, Euro Millions, Win for Life, Subito, Presto, Joker en andere. Het grootste deel van de gezamenlijke inzet gaat naar de winnaars, een ander deel dient het algemene belang. Zo keerde de Nationale Loterij in 2014 meer dan 200 miljoen euro uit aan subsidies en sponsoring aan organisaties en verenigingen van bijzonder maatschappelijk, cultureel, sociaal, humanitair en wetenschappelijk belang. Speel dus zeker mee: iedereen wint erbij!

Subsidie: steunt waardevolle projecten.

De meest uiteenlopende organisaties genieten financiële steun van de Nationale Loterij: van de Koninklijke Muntschouwburg tot de Belgische OCMW’s, van het Belgische Rode Kruis tot het BOIC (Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité). Alleen zo kunnen ze hun waardevolle aanbod en werking verderzetten. Lees meer en ontdek alle organisaties die onze subsidies genieten. Klik hier.

Sponsoring: verlaagt de drempel naar cultuur.

De Nationale Loterij probeert het brede publiek toegang te bieden tot culturele evenementen. Lees meer en ontdek de enorme activiteitenwaaier, gesponsord door de Nationale Loterij. Klik hier.